Naše nová káva z Indie je určena pro přípravu sladkého espressa, ve kterém ucítíte vůni marcipánu, doplněnou chutí tamarindu, křížal a hořké čokolády.
Petu Kariappa je kávový farmář druhé generace, který řídí farmu Harangal, v nedotčených zalesněných kopcích regionu Coorg v Indii. Po návratu domů z vysoké školy se rozhodl Petu pokračovat v rodinné tradici pěstování kávy. Od svého otce a široké rodiny načerpal informace, které se týkaly zemědělství a pěstování kávy. Na farmě se pěstuje 60 % Arabicy a 40 % Robusty.
Oblast pěstování kávy Coorg je součástí západního Ghátu. Západní Ghát v Indii je jedním z osmi „nejteplejších“ míst v oblasti biologické rozmanitosti na světě a je také součástí světového dědictví UNESCO. Tento horský řetězec se táhne podél západního pobřeží poloostrovní Indie a utváří dešťové a teplotní vzorce ve velké části jižní Indie. Mnoho řek jižní Indie pramení v těchto horách.
Káva na farmě se pěstuje ve stínu s vysokou hustotou a rozmanitostí původních druhů stromů, které podporují život pro širokou škálu ptáků, motýlů a savců.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.