Kiamabara je promývací stanice v okrese Nyeri mezi pohořím Aberdare a západními svahy hory Mt. Kenya. Mírné podnebí, vynikající vulkanická půda s vysokým obsahem živin a nadmořská výška v kombinaci se sezónními srážkami vytvářejí ideální vysokohorské klima pro pěstování výběrové kávy.
Kiamabara patří s dalšími stanicemi družstvu Mugaga Farmer’s Cooperative Society, kde je sdruženo cca 3 000 malých pěstitelů, kteří mají průměrnou velikost farmy asi půl hektaru.
Prostřednictvím družstva jsou organizována pravidelná technická a odborná poradenství a školení. Družstvo dohlíží na metody zpracování a analyzuje vzorky, aby byly zajištěny osvědčené postupy. Nabízí také financování, takže příjmy farmářů jsou celoroční a ne jen jednou ročně při sklizni. Tak mají farmáři pokryty své výdaje, což umožňuje řádné financování hospodářství po celý rok.
Káva z této oblasti je známá pro svou silnou aciditu, chuť zralého ovoce a plné tělo.