Podzimní počasí přímo láká k přípravě skvělé Irské kávy! Víte, že se na ní používá filtrovaná káva? Není to totiž jen tak tuto lahodnou podzimní dobrůtku správně servírovat.Přihlášky ZDE

 

foto autor: HN - Matej Slávik

Pokud se tato provoněná káva připraví tak jak má, často předčí kdejaký oblíbený koktejl. Zpestřete si podzim a naučte se jak připravit tuto lahodnou kávu hned v několika obměnách.

Kurzem bude provázet profesionálka v oboru Anička Mrázová (2014 - 2. místo World Cezve/Ibrick championchip 2014))

Základní informace:

  • DATUM: 9.11.2014
  • ČAS: 16:00
  • Délka: 2-2,5h
  • KDE: Korunní 31 - v naší pražírně
  • Počet účastníků: max. 12
  • CENA: 490 Kč

Co se naučíte, ochutnáte a sami si vyzkoušíte:

  • Příprava kávy pro Irskou kávu - Aeropress, Frenchpress, Chemex
  • Irská káva- klasický základní recept
  • Variace na téma Irská káva - co se stane když použijete ovocnou kávu? A co se stane když místo Irské whisky budete pracovat s kvalitním rumem nebo třeba jiným cukrem?

 

To vše a mnohem více u nás.  Hlásit se můžete zde